Bauke van Laarhoven

OVER SA

Severs Advocatuur en Bauke.

Bauke werd geboren in Kaatsheuvel, groeide daar op en heeft er ook haar werkplek. Bauke van Laarhoven – Severs houdt kantoor het juridisch-economisch verzamelgebouw aan de Modelleur 4, te Kaatsheuvel. Daar is deze ondernemende dame perfect op haar plek, te midden van notarissen, een accountant, financieel adviseur en een bewindvoerder. Bauke deed de afgelopen ruim tien jaar brede werkervaring op bij advocatenkantoren in ’s-Hertogenbosch en Tilburg. Met haar eigen praktijk keert ze nu terug op vertrouwde grond. Dat doet ze als advocaat civiel (proces)recht (de “Algemene praktijk”) én intellectueel eigendomsrecht (kortweg “IE”).

WAT DOET SEVERS ADVOCATUUR

Intellectueel eigendomsrecht 50%
Contracten 35%
Algemene voorwaarden 5%
Incassokwesties 10%

IE is een dynamisch vakgebied, waarin de Bauke zich heeft bekwaamd. Het omvat kwesties aangaande het auteurs-, merken-, modellen-, handelsnaam- en octrooirecht. Lees meer.

Daarnaast is Bauke met haar algemene praktijk actief in meer gangbare zaken en houdt zij zich bezig met bijvoorbeeld het opstellen en toetsen van algemene voorwaarden en contracten. Ook incassokwesties gaat Bauke niet uit de weg.  Lees meer.

Service Image

NEDERLANDSE ORDE VAN ADVOCATEN

Ik ben lid van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Dit is de publiekrechtelijke beroepsorganisatie van de advocatuur, en is krachtens de Advocatenwet ingesteld op 1 oktober 1952. Iedere advocaat maakt van rechtswege deel uit van de orde; de ledenlijst wordt tableau genoemd.

Service Image

BENELUXVERENIGING VOOR MERKEN- EN MODELLENRECHT

Ik lid ben van de Beneluxvereniging voor merken- en modellenrecht (BMM). Dit is een vereniging voor specialisten op het gebied van IE, die regelmatig kennis uitwisselen.
Service Image

KAATSHEUVELSE ONDERNEMERS SOCIETEIT

Ik ben lid van de Kaatsheuvelse Ondernemers Sociëteit (KOS), een gezelschap van – de naam zegt het al – lokale ondernemers die geregeld in elkaars keuken kijken.
Service Image

NOMINATIE DUTCH INDEPENDENT LEGAL AWARD 2017

DILA is een jaarlijks awardgala die een prijs uitreikt aan de beste zelfstandige juridisch professional. Wie gaat die ‘extra’ mile voor zijn klant?

Bauke wil haar vak laagdrempelig en flexibel uitoefenen. Haar werk houdt dus niet op om 17.00 uur. Ze is een toegankelijk, betrouwbaar en eigentijds advocaat, voor zowel particulieren als ondernemers in de driehoek ’s-Hertogenbosch – Tilburg – Breda.

LOKATIE KAATSHEUVEL

image

Severs Advocatuur

Bauke van Laarhoven - Severs

image

Kantoor

Modelleur 4 te Kaatsheuvel

image

Contact

T: 0416 74 52 53

image

Rechtsgebieden

Algemene praktijk

image

Kantoor

Eerste verdieping

image

Rechtsgebieden

Intellectueel eigendom